<3 til @TwomasC fra @adlaramse

twomasc fra adlaramse

“Noget af en overraskelse at få en kæmpe pakke ind på mit kontor midt i kaotisk travlhed.

Med et “<3” i det ene hjørne og et “#mindreendtre” i det andet. Desværre havde jeg ikke tid til at gøre så meget andet end lige at kigge i den. Fem-seks gaver. Fint indpakket. Et A4 ark – tæt skrevet, med en hilsen og noter til alle gaverne. Fra @adlaramse – som jeg har fulgt længe på twitter og altid værdsat. Sjov, varm, dejlig. Og som jeg mødte for første gang sidste fredag til Piratbar, men kun fik hilst ganske kort på. Alt for kort.

Alt for mange timer senere, har jeg bragt lidt orden i kaos, slukket et par ildebrande, forsøgt at få fat i administrator for min nye lejlighed, kysset med kæreste i et minut på en metrostation, købt ind, bespist unger, underskrevet skilsmisse papirer og… endelig har jeg tid til at åbne min pakke. Jeg havde ønsket mig ting til min nye lejlighed – og det havde pakken. Vigtige ting: Steinbecks Øst for Paradis, en hængekurv, et par skærebrædder, en kløpind (det har den syvårige erklæret det meste fantastisk længe), en citronpresser og en pakke chokolade. Gode og vigtige ting.

Men vigtigst af alt var pakken fuld af omsorg – som landede hos mig, lige da jeg havde mest brug for den. Af den rare slags som går lige i hjertet og minder mig om, at verden er fuld af fantastiske og dejlige mennesker. Et enkelt A4 ark fyldt med omtanke og omsorg. Fra et menneske som har mødt mig i fem minutter, men åbenbart har kendt mig – rigtigt – længe.

<3
Thomas”

Standard

Leave a Reply