<3 til @Trine_Dalsgaard fra @frk_thea

trine_dalsgaard 1

“Glæden har sat sig fast i mit smil, og mine tanker! Jeg var så enormt spændt på at give, og finde den helt rigtige gave(r), og det tog sin tid. Jeg glemte nemlig helt at tænke på den gave jeg skulle ha’, så det var en fin overraskelse der kom min vej!

For NOVRA. Jeg siger det lige med store bogstaver. For hallo, jeg blev spændt, da jeg fik det her kort.

Min gave var nemlig forsinket. Alright, helt fint tænkte jeg. No problemo. 🙂

Få dage senere lå det her i min postkasse, helt uden “hent det på posthuset, og stå i kø”. Jeg var totalt uforberedt, træt, og bare jævnt sulten efter en tur i Føtex.

trine_dalsgaard 2
Et stykke chokolade fik styr på sulten, og nu skulle der pakkes ud! Ta-dah en besked fra min søde giver, som pænt har holdt øje med mig online. Et dejligt brev fyldt med ord, som er totalt spot on. Brevet i sig selv er en gave – for mig.  Så, hvad fik jeg?

trine_dalsgaard 3
Jeg vidste slet ikke, at jeg ønskede mig den her gave, men boy o boy, hvor tog jeg fejl! Jeg er så strålende glad – så meget at jeg bogstavligttalt hoppede op og ned af glæde i et par minutter! Det var lidt svært at styre – I must admit.

trine_dalsgaard 4
Jeg har fulgt Facebook-siden bag bogen i et par måneder, og jeg nyder den så meget. Virkelig. Jeg er typen der fordyber mig i billeder, historier og mennesker. Ja, jeg kan faktisk godt blive glad, og ked af det sammen med dem historierne handler om. Nå, jeg vil returnere til min fede gave, som jeg fik af @frk_thea aka. Thea Jepsen. Hun er sej. Og, hvis du ikke følger hende – så bør du.

Et kæmpe skulderklap skal kastes mod mindreendtre-konceptet! Det er genialt, sjovt, hyggeligt og nærværende. I for one har nydt at se andre få, og blive glade – og det skal der i grunden være mere af. God jul.”

Standard

Leave a Reply