<3 til @RituFrandsen fra @ananaddoush

RituFrandsen 1

“Jeg elsker konceptet gaver både at give og få (forestil jer et barn med julelys i øjnene). Så da jeg hørte om <3 secret Santa hoppede jeg straks med på vognen.

gif 1

Efter jeg havde sendt min gave afsted, begyndte utålmodigheden at ramme mig, tjekke postkassen mindst to gange om dagen (fik jeg sagt jeg elsker gaver?)

gif 2

Endelig kom dagen hvor det var noget at finde i postkassen, selvom det blot var en seddel om at der lå en pakke og ventede på mig, hoppede jeg nærmest rundt i lejligheden af ren forventningsglæde (read. happy Dance)

gif 3

Meeen skulle vente hvad der føltes som 100år, så da jeg (endelig) fik fri blev det timet præcis, så jeg kunne hoppe på den rigtige bus hen til posthuset. Anyways da jeg fik udleveret pakke fik jeg lidt af et chok, da pakken var en del større end forventet.

Da jeg endelig kom hjem og åbnede pakken var jeg bare en smule oppe og køre (fik jeg sagt at jeg har det som et barn med gaver?). Pakken bestod af 4 gaver og et kort som skulle læses først.

I kortet var der en forklaring til hver gave, den ene halvdel var international og bestemt levede op til “jeg ønsker mig noget jeg ikke vidste jeg manglede” og inspiration til fremtidige rejser og anden halvdel til min kreative side.

Første del var to skåle fra Tunesien (jeg elsker farver og mønster)
Anden del var en lokal delikatesse fra Jordan, som smager fantastisk (savle savle savle).
Tredje del var perleplader og ikke mindst perler til min kreative side. Fjerde del var en inspirationsgave 3 stk perleplade julepynt, som nu fint pynter mit juletræ. Skal her til siges, at jeg hele december måned har tænkt på at købe perleplader og perler til mig selv, så spot on!!

Kæmpe stort tak til @ananaddoush for de mest fantastiske gaver, er ikke stoppet med at smile siden jeg åbnede dem. Du er simpelthen for sej, har så meget optur over hvor fantastiske gaver du har givet.”

gif 4

RituFrandsen 2 RituFrandsen 3 RituFrandsen 4 RituFrandsen 5 RituFrandsen 6 RituFrandsen 7

Standard

Leave a Reply