<3 til @rikkeoberlin fra @mads_r

rikkeoberlin1

»”Der ligger post-post til dig i dit dueslag. Altså ikke nissepost, men post”, sagde min kollega. Jeg tænkte straks, at det faktisk måtte være nissepost, bare ikke fra min arbejdsnisse, men fra min #mindreendtre-nisse.

Og ganske rigtigt. Min #mindreendtre-pakke var kommet!

Det havde jeg glædet mig til længe. Jeg åbnede pakken og fandt et langt brev med en beskrivelse af min nisses hygge-stalking på Twitter for at finde på en passende gave. Han skrev, at den turkis Vespa jeg havde ønsket mig (og som mest for sjov har stået øverst på min ønskeseddel siden jeg var 18) nok blev lidt for dyr, så han havde valgt at ramme et af mine andre ønsker – forståeligt nok.

I stedet fik jeg en specialdesignet t-shirt med min Twitter-bio trykt foran og et billede af en Vespa bagpå. Derudover et gavekort, så jeg selv kunne vælge en gave. Min nisse havde luret, at jeg netop er flyttet, så han mente, ganske rigtigt, at jeg nok manglede nogle ting til hjemmet. Skønt. Jeg har allerede bestilt to fine vandflasker.

Hvem er denne nisse så?

rikkeoberlin2

Det tog mig lidt tid at gætte. Personen skrev, at han har et firma, der hedder Tiger Productions. Jeg fandt hjemmesiden og kunne kun se to fornavne derinde. Med lidt hjælp fra Google og De Gule Sider fandt jeg frem til at min nisse er @mads_r.

Tak for gaven.
Jeg glæder mig til at modtage mine nye vandflasker :)«

Standard

Leave a Reply