<3 til @ravn_tina fra @regitzechris

ravn_tina1

»Kære @regitzechris,

jeg synes du er vildt kreativ. Det kan godt være at du ikke kan strikke, men din gave til mig var spot on – og ja, jeg fik et stort smil på læben!

Jeg ved ikke, hvornår pakken kom, for den var blevet afleveret hos min nabo, Peter, der ringede på min dør en onsdag morgen, hvor regnen pissede ned og jeg var i humør til overspringshandlinger.
Og, det var faktisk lidt mærkeligt at stå der med pakken, for jeg havde totalt glemt at jeg også selv ville modtage en gave. Og det er ikke normalt – jeg er kendt som hende, man skal gemme gaverne godt for. Selv mine børn ved det. Jeg leder. Jeg prikker…og har i enkelte tilfælde også pakket(flået) det op, jeg har fundet. Og, det kan ikke anbefales, med mindre man først checker, at der er nok af samme slags gavepapir til at pakke gaven ind igen!

Men, den der mærkelige fornemmelse af at stå der med en gave, som en vildt fremmed havde valgt til mig, var så suveræn. Hold nu kæft, jeg var spændt. Men holdt mig i skindet, og tændte stearinlys og lavede kaffen inden jeg gik til makronerne.

ravn_tina3

Først mærkede jeg lidt på varerne og blev rigtigt glad, da jeg mærkede at pakken var blød. Ku’ det mon være den vildeste luksus af dem alle: hjemmestrikkede strømper? Arh og nej, for den ene side var absolut ikke blød. Så gik jeg i gang med at flå i indpakningen – pakketape og – viste det sig – en ekstremt hårdnakket plastikpose. Saksen blev hentet og jeg prøvede at klippe nænsomt, for der var jo trods alt noget blødt indeni. Det krævede både tålmodighed og finmotorik at få den fine pakke i grønt papir ud af plastikpose og tape, men det lykkedes til sidst. Et par klem og der var stadig både noget hårdt og noget blødt indeni – håbet om hjemmestrikkede strømper levede stadigt.

ravn_tina2

ravn_tina4

Papiret af og jaaaaaaaaaa – der var de. De skønneste hjemmestrikkede grå strømper der passede til min fod som Hans i Grete. På med dem, og så kigge på den anden del af gaven. Og, så blev der grinet: byg selv din egen (formel 1) racerbil i træ.
@regitzechris, du ramte bare så meget plet. Og den onsdag blev bare perfekt. Jeg tullede rundt i mine strømper, byggede racerbil og hyggede mig istedet for at lave det, jeg burde. Af hjertet tak til dig…og til din dejlige farmor…for racerbil (som nu er optaget i samlingen af mærkelig julepynt) og hjemmestrikkede strømper, som – honest to God – nærmest gør mig lykkelig :-).

Jeg kan ikke huske, hvordan og hvor jeg så #mindreendtre julelegen, men Laura, Jonas og alle deltagere – jeg er fanme glad for, at jeg opdagede det. December 2014 har været total optur pga. Jer allesammen.

Håber I alle får den dejlig, varm og afslappet jul.
Tina

PS. Garanterer ikke for forståeligheden af ovenstående, for jeg har en lille julehalvskid på. Er alene hjemme og skulle gøre rent, men hører disco musik og drikker øl istedet for.«

Standard

Leave a Reply