<3 til @prinsesseemmy fra @precce82

prinsesseemmy

“For en pige, der i mange år har haft svært ved julen og ikke har kunne finde sin julestemning, var Mindre End Tre en oplagt mulighed for mig til at genfinde det gode ved at glæde andre i denne mørke og kolde årstid. Derfor var jeg ekstra spændt på at få min egen gave, efter den, jeg havde givet, var faldet i god jord hos modtageren.

Min lyst til at give en god og ordentlig gennemtænkt gave var så stor, at jeg nærmest havde glemt, at nogen også skulle sende mig noget. Da jeg så fik min skønne gave fra søde Rikke, @precce82, blev jeg nærmest overrasket over, hvor nem jeg er at læse gennem mine tweets. Med fodforkælelse og quiz er jeg lykkelig. Oven i købet fik jeg et skrabelod til at finansiere indskuddet til min nye lejlighed, da en ny bolig havde stået på min ønskeliste. En genial tanke, som jeg også selv ofte har benyttet mig af, når jeg skulle købe værtindegaver.

Rikkes dejlige gave har allerede været brugt flere gange. Bezzerwizzer-spillet er fast kompagnon i min håndtaske og fiskes gerne op ved enhver lejlighed, der kunne gå hen og blive den mindste smule hyggelig eller festlig.

Der er stadig rigtig mange ting ved julen, jeg har svært ved. Men for en stund blev jeg mindet om, hvorfor der i julen bliver prædiket om glæden ved at give. Det er fordi, vi faktisk er nødt til at huske det. For mig har det i hvert fald gjort denne her jul meget bedre og nemmere.

Rigtig glædelig jul til alle tweeps!

– @prinsesseemmy”

Standard

Leave a Reply