<3 til @NinaLudvigsen fra @Filoffen

NinaLudvigsen 1 NinaLudvigsen 2

“Sent på eftermiddagen tirsdag den 16. december lå jeg syg i min seng, og der havde jeg mere eller mindre ligget siden fredag. Jeg havde heldigvis fået afsendt min egen mindreendtre pakke, og det var, da jeg så på Twitter, at hun havde modtaget sin gave, det gik op for mig, at der kunne være kommet nyt fra min egen mindreendtre gavegiver, uden jeg havde opdaget det.

Jeg fik derfor bevæget mig fra fjerde sal og ned til min postkasse for at se, om der skulle være kommet en anvisning fra postvæsenet, men det viste sig, at det var endnu bedre. Der lå en pakke i min postkasse. Jeg skyndte mig oplivet op ad trapperne tilbage til min lejlighed.

I pakken lå to bøger fint indpakket i Londonsouvenirposer. Bøgerne var to introduktioner til henholdsvis filosofi og etik, som ifølge det medfølgende brev var specialimport fra Foyle’s i London. “Enjoy de gør livet lidt mere spændende”, skrev afsenderen. Der dog ikke skrev, hvem han/hun var, men blot at vedkommende havde brugt sin faglighed til finde på en gave til mig. Jeg tweetede, at min gave var kommet, men der ikke var en afsender på.

Jeg mindedes dog at have læst et tweet fra en, der havde været i London, købt sin gave der og fået sendt den en dag for sent, men inden jeg nåede at regne ud af, hvem det var. Var der en, der svarede mig på Twitter, at det kunne være @Filoffen, der var min gavegiver.  Og det var det selvfølgelig. Jeg har fulgt @Filoffen i flere år, så det var sjovt at få en gave fra en, som jeg kender, men jo alligvel slet ikke kender.

Jeg elsker bøger, mit hjem er fuldt af dem – og jeg har altid godt kunne lide at få bøger i gave, fordi jeg får udvidet min læsehorisont, når gavegiverne vælger bøger, som de holder af, og som jeg ikke selv kender. Så gaven ramte helt sikkert plet.

Tak for en sjov juleleg.”

Standard

Leave a Reply