<3 til @msmvilster fra @chrstinalambert

msmvilster-fra-chrstinalambert

»I dag sidder jeg på jobbet og er på vej til afdelingsmøde, har sat mig ved mødebordet, men da chefen kommer ind, lister han lige forbi mit skrivebord og lader sådan lidt tilfældigt en kuvert falde på mit bord. Jeg bliver mega-nysgerrig, men kan ikke rejse mig, før end mødet slutter 5 kvarter senere. Jeg når at tænke, det kan være den årlige lønregulering, det kan være et julegratiale, det kan være et spændende kursustilbud eller kan det [gys&gru] måske være en opsigelse?

Da mødet slutter, kigger jeg straks – jeg arbejder sådan et sted, hvor al indgående post bliver åbnet og kontrolleret (jo, nogen steder er man åbenbart stadig bange for miltbrand!) – så kuverten er sprækket op for mig. Jeg kigger ned og ser et stykke sammenfoldet pap. Det viser sig at være koncertbilletter. Jeg undrer mig, men jeg kan så se på bestillingen, at de er bestilt af en, jeg ‘kender’ fra Twitter. Aha. Så er … jamen? Hvor vildt! Sikke en fed gave. En gave jeg ønskede mig uden at være klar over det: 2 billetter til Nikolaj Nørlund på Kulturhuset Viften i Rødovre – ret tæt på min nuværende bolig i Vanløse. Helt, helt perfekt.

Og selvfølgelig endnu mere stressende og pres-på-læggende ift at finde en gave med lige så meget spot on-faktor til min egen modtager 🙂 Det er et godt pres. Tusind tak for gaven, @ChrstinaLambert

Mange hilsner
Michael Vilster
@msmvilster«

Standard

Leave a Reply