<3 til @monicajorgensen fra @kennycph

monicajorgensen 1 monicajorgensen 2 monicajorgensen 3 monicajorgensen 4 monicajorgensen 5
monicajorgensen 6

“Bank- bank …
Hov det bankede da på døren – konstaterer jeg, alt imens jeg igen sender en tanke hen på den dørklokke, som for nylig er indkøbt, men som aldrig har virket, når der er brug for den.

Da jeg ser, postbuddet stå uden for døren, ved jeg instinktivt, at det må være min <3-pakke. Nogle dage tidligere havde jeg med en vis misundelse taget imod gaven til @blautweet.

Det er nok på sin plads at indrømme, at jeg forsøgte at være tålmodig – det er svært, når man venter på noget, man virkelig glæder sig til. Jeg havde jo ingen anelse om, hvad jeg glædede mig til, men julelegen her har da i hvert fald bekræftet over for mig, at forventningens glæde er værd at hæfte sig ved.

Godt pakket ind i gaffatape får jeg med møje og besvær befriet den relativt tunge kasse for snærende bånd.
Gad vide, om jeg får et par liter Ajax (jeg havde ytret ønske om bl.a. hjælp til rengøring, og på dette tidspunkt aner jeg jo ikke, hvor bogstaveligt, min nisse fra taget det ønske), når jeg at tænke, før jeg ser det fineste julehjerte og et håndskrevet kort. Er der noget, der får bonuspoint i min verden, så er det, når mennesker bruger tid på at skrive en reflekteret hilsen.

Det viser sig, at min giver er @kennycph. Han har længe fulgt med i mine udgydelser på Twitter – men det har, forlyder det, ikke gjort gave-indkøbene lettere. Men jeg synes nu nok, at @kennycph fortjener et stort skulderklap for evnen til at sammensætte en før-julegave. Litteratur, nødder, mandler og specialøl fra både Nørrebro, Amager og den lokale københavnske Irma.
Med en baby på knap fem måneder har det været alt for småt med alkoholindtaget her i Herning, men jeg glæder mig meget til at drikke mig igennem de forskellige dele af hovedstaden – det vil sende mig på en tur gennem den by, som gennem mine år som selvstændig har betydet meget for mig fagligt og privat. Sådan en humle-tour down memory lane, kan kun blive en fornøjelse.

Med i kassen var også en flaske makedonsk vindruesnaps, som oprindeligt kommer fra en nabo til @kennycph – mit kendskab til makedonsk mad og drikke begrænser sig til et besøg på en makedonsk restaurant i Flensburg sammen med min den gang relativt nye kæreste. Det var sand for dyden et flæskehelvede, som bød på den legendariske fleisch lolly …

Litterært har @kennycph sørget for, at jeg kan muntre mig med “Klogebog” af Astrid Lindgren; “skrevet af en gennemklog og tilpas rapkæftet bondepige i sine bedste år” og uden sammenligning i øvrigt, er der mere end et ord i den beskrivelse, som passer på undertegnede …

I den lidt tungere ende af litteraturskalaen bød gaven på bogen Terror.
@kennycph understreger, jeg nok ikke bør læse den under rejse med offentlig transport … Men … Hvis 2015 udvikler sig lidt tamt, kan vi jo aftale, at jeg tager en tur i metroen med bogen …

Tak for den skønne gave @kennycph – jeg håber, du er beriget med en nisse, der er lige så betænksom, som du selv har været …”

monicajorgensen 7

Standard

Leave a Reply