<3 til @mafruergaard fra @emiliexan

mafruergaard 2

»I sidste uge syntes jeg, at jeg havde fortjent en snack for at skulle ned i min vaskekælder (der er ret koldt, FYI), og da jeg står i mit køkken med en halv kiks i munden, kommer der en lille nisse forbi og bogstavelig talt presser en gave igennem min brevsprække. Min eksamenshjerne havde helt glemt, at jeg selv ville blive beriget med en gave. Hurra!

Turen i vaskekælderen blev udskudt til fordel for oppakning af gave. Jeg blev mødt af en glimmerfest uden lige og to betænksomme gaver, som min giver havde ramt spot on.

mafruergaard 3

Den ene gave var en fin illustration med et ret rammende citat. Jeg har tit mange bolde i luften (nogle gang lidt for mange), så et billede med citatet “Nogle dage ved jeg ikke, om jeg er håbløst bagud eller voldsomt foran” er både en fin reminder og super fint til mine tomme vægge i min nye lejlighed.

Derudover havde min giver spottet, at jeg er glad for at bruge København, så jeg blev mindst ligeså glad for et gavekort til et arrangement i Huset.

mafruergaard 1

Hurra for Mindre End Tre og hurra for min søde nisse @emiliexan, der har læst mig ret godt. Og tak til @HusetKBH for gavekortet. Glæder mig til at kigge forbi 🙂

Glædelig jul herfra! Hvor har det været fedt at være med i legen. Nu glæder jeg mig til at høre, om min gave falder i god jord ved modtageren.

Hilsen Mathilde«

Standard

Leave a Reply