<3 til @KMDK fra @TrineMaria

mindreendtre-trinemaria-til-kmdk

“På en ordinær dag på arbejde, fik jeg en email der sagde, “pakke til Karen”. Spændende. Jeg ventede ingen pakker. Det kunne ikke være min #mindreendtre pakke, fordi jeg ikke havde oplyst min arbejdsadresse. Mon nogen havde dog været kreativ og fundet min arbejdsadresse alligevel? Tankerne kørte rundt i hovedet…

Jeg fandt min pakke i pakkerummet, men der var ingen tegn på, at det var min #mindreendtre gave. Afsenderen var fra @Trinemaria, som jeg har kendt på Twitter og social medier i, jeg ved ikke, hvor mange år. Sikken overraskelse! Og sikken dejlig gave inden i.

Æsken var “Chocolate Co-Creation” fra Friis-holm.dk! Æsken i sig selv var en fornøjelse med en smart magnet lukning. Jeg elsker, når man laver noget ud af emballagen. Jeg har hang til lækre æsker og kasser – nok et levn fra barndommen – eller et tidligere liv som kat – hvor man leger mere med emballagen end indholdet! Men, på trods af den lækre æske, kunne jeg aldeles ikke ignorere indholdet!

Først var der dog et kort med et sødt lille juleklip. Trine-Maria takkede for de mange års online venskab og de gode samtaler når vi sås IRL. Dét, og den manglede #mindreendtre tegn er hvor forvirringen starter. Jeg troede, at Trine-Maria sendte denne pakke af ren og skær godhed. Jeg var utrolig smigret og meget rørt, at hun vil tage tid til at sende mig en sød gave. Fordi sød var den. Det var en æske med chokolader fra Friis-Holm. Jeg er chokolade feinschmecker. Disse håndlavede chokolader frembragte en yderst udsøgt udgave af halleluia fra alle de engler der kunne synge. Nøj, hvor de smagte gode! Det her er chokolade man placerer andægtig på sin tunge og nyder mens den langsomt smelter på tungen og antænder alle smagssanser. @Trinemaria ramte plet med en gave af udlukkende mørk chokolade – hvordan kunne hun vide det, tænkte jeg?

mindreendtre-trinemaria-til-kmdk3

Sådan en vidunderlig gave der kommer uventet midt på en almindelig hverdag. Dejligt! Det var som om jeg gik rundt i en lille solplet resten af dagen. Jeg lagde endda et billede ud på Instagram og tweetede at @trinemaria var sød. Det skabte lidt forvirring på Instagram, hvor en anden @trinemaria huserer!!

Men bare jeg nu fik min #mindreendtre gave, tænkte jeg. Dagene gik. Jeg vil ikke klynke. Det var ikke den 24. endnu. Og nogle havde problemer med postlevering, kunne jeg læse. Og hvis det gik helt galt, var jeg nu glad for oplevelse af at finde på en gave og lære en ny tweep at kende (@adlaramse!).

Så skrev @mindreendtre at man kunne skrive til dem, hvis man endnu ikke havde modtaget sin gave. Det gjorde jeg straks, og kort tid efter kom der en DM på Twitter fra @Trinemaria. Mon jeg havde fået noget chokolade fra hende? Så grinede jeg højt! Så det VAR min #mindreendtre gave. Det var en simpel smutter at hashtagget manglede. Det øgede dog spændingen for mig!

Men hvordan kendte hun min arbejdsadresse?? Da tjekkede jeg min oprindelige email til @mindreendtre. Doh! Fordi jeg var så praktisk at oplyse den! Så kunne jeg slippe for posthuset besværet derhjemme. Suk! Havde jeg været så klogt og forudseende da jeg tilmeldte mig? Det er vist på tid, at jeg får lidt juleferie! Først skal jeg på jagt efter mere Friis-Holm chokolade, fordi de chokolader fra @Trinemaria er forsvundet for længe siden!

mindreendtre-trinemaria-til-kmdk2

Tak @Trinemaria og tak @mindreendtre for den sjove juleleg!”

mindreendtre-trinemaria-til-kmdk1

Standard

Leave a Reply