<3 til @HelleHoestrup fra @PrinsesseEmmy

hellehoestrup1 hellehoestrup2

“I foregårs lå der en lille seddel fra pakkeposten, at han havde været forbi uden at finde mig hjemme. Jeg tænkte, at det var en bog, jeg skulle læse igennem og druknede sedlen i travlhed. Indtil der kom en besked fra @Mindreendtre i min twitterindbakke. Min hemmelige giver efterlyste, at jeg hentede pakken. Nå da, så kan man komme til posthuset. Så jeg cyklede fra arbejde i silende regn, belæsset med tre liter olivenolie, som jeg havde hentet på Østerbro, julenissegaver til aftenens julefrokost, fødselsdagsgave til min søn – og min tunge arbejdstaske. På posthuset var der kø og faktisk en småsur stemning, og jeg var tæt på at fortryde.

Efter en rum tid kom postdamen med en kæmpepakke i armene, og jeg sank en klump. Jeg vaklede ud af posthuset og høstede mange smil på vejen. Det gør man i Sydhavnen. Det hele blev stablet op på cyklen og jeg kørte let slingrende det sidste stykke hjem. Nu havde jeg det som et barn juleaften. Der er intet så godt som kæmpepakker. Og den blev nærmest flået op.

Inde i pakken lå en fin pose af sækkelærred og den fineste sorte æske med et fint lille kort fra @PrinsesseEmmy, og jeg trak den ene vidunderlighed efter den anden ud af deres skjul.

Der var en flaske bobler begravet i fyldte chokolader. Der var et lækkert badehåndklæde, der skjulte en lille flaske bobler og sæbe og fodbadesalt og ansigtsmaske og en skurebørste til træt hud.

Jeg var fuldstændig overvældet. Jeg råbte Næh og Åh og Wauw. Og var bare ganske glad inden i. Tænk at nogen, jeg slet ikke kender, har købt så perfekt en gave til mig. Tænk at @Mindreendtre julelegen spreder så meget glæde.

Nu glæder jeg mig til at følge PrinsesseEmmy og til at få de sidste detaljer afsted til min #mindreendtre modtager.

Af hjertet tak.

Kærlig hilsen Helle”

hellehoestrup3 hellehoestrup4 hellehoestrup5

 

Standard

Leave a Reply