<3 til @floede fra @LineWittendorff

floede 1

»Jeg mødte på arbejde, og der lå en pakke til mig. Jeg bestiller til tider ting til levering på mit arbejde, og det sker at jeg glemmer det, og så bliver jeg dejligt overrasket.

Denne gang mente jeg dog ikke, at jeg havde bestilt noget, til gengæld er jeg ret sikker på, at jeg gav min private adresse til mindreendtre.

Så jeg var en anelse forvirret.

Da jeg åbnede pakken lå der en masse forskelligt inden i, som jeg ikke lige kunne identificere.

floede 2

Til gengæld har jeg en bror, som er interesseret i fotografi, og han arbejder også samme sted som jeg. Så jeg var i tvivl om hvorvidt det måske var en pakke med julegaver, som han ville give, og så ville jeg ikke kigge for godt efter. Det kunne jo være en julegave til mig selv 🙂

floede 3

Så jeg snakkede med min bror, og han kendte ikke noget til pakken.

Da jeg checkede indholdet af kassen lidt grundigere, var det tydeligt, at der var et tema: kaffekrus. Dem samler jeg lidt på, og jeg huskede, at jeg havde ønsket mig kaffekrus i mine #mindreendtre-tweets.

floede 4

Minecraft-koppen blev taget i brug med det samme, og hvilket krus. Den fik fint selskab af mit lille Minecraft LEGO diorama og de forskellige vinylfigurer på mit bord.

floede 5

Oven i det var der også en pakke coasters, hvilket er helt fantastisk, for de er af gummi, og jeg har opdaget, at mine coasters af glas (med Star Wars-motiv), ikke er så praktiske til bourbon med is.

Så tusind tak @LineWittendorff <3 Hilsen @floede«

Standard

Leave a Reply