<3 til @chrishvidberg fra @ritufrandsen

»Der er kommet en pakke til dig 🙂

Receptionisten her hos os på envision reklamebureau er en sand mester i korte, præcise mails. Og jeg vidste instinktivt, at det måtte være enten A: Den hudfarvede latex-dragt med 3 huller, jeg havde bestilt på nettet under falsk navn eller B: Mindre End Tre-gaven! Det viste sig at være det sidste.
Afsendernavnet sagde mig ikke lige umiddelbart noget. Men pakken var relativ tung, så jeg udelukkede med det samme, at gaven kunne være en check.

Anyways: Jeg fik snittet pakken op og så et kulørt orgie af silkepapir. Heldigvis er jeg den intelligente type, så jeg opdagede forholdsvis hurtigt, at det var små separat indpakkede gaver. Festligt så det ud!

Som en anden ubåd møflede jeg mig herefter gennem det store hav af gaver. Alle passede smukt til mig. Der var 4 CD’er, der var en biografbillet – og måske næsten endnu vigtigere: Et gavekort til snoller! Der var også shitloads af hjemmebagte småkager og små flasker med Underberg og anden alkohol. Herligt! Og som rosinen i pølseenden (hvem i alverden kommer i øvrigt ro-fucking-siner i pølseender?!!) var der to hjemmehæklede Breaking Bad-æsker. Her bliver jeg nødt til lige at fortælle, at jeg er en sucker for den slags hjemmegjorte langt-ude-finurligheder. Og “langt-ude” er ment absolut positivt! Det er den slags ideer, der gør, at jeg selv får lyst til at lære at hækle. De er awesome!

Stor og lang tak til @ritufrandsen – håber, du selv får en gave, du bliver glad for. Også kudos til Mindre End Tre for en hyggelig juleleg. Og til alle andre: Hav en skønnert af en jul 🙂

Jeres
@chrishvidberg«

chrishvidberg1

chrishvidberg2

Standard

Leave a Reply