<3 til @Ambusanga fra @ironikeren

ambusanga 1

“Som så mange andre skønne tweeps havde jeg svært ved at skrive hvad jeg ønsker mig, helt konkret. Så jeg skrev lidt om hvad jeg godt kan lide og holder af i håb om en glædelig overraskelse. Det fik jeg i den grad 🙂

I mit tweet skrev jeg:
#mindreendtre Jeg holder af motion, frivilligt arbejde, ønsket om en positiv forandring, frisk luft, chilli og en solid bytur.

Min utrolig betænksomme og research orienteret nisse @ironikeren fandt den smukkeste mulighed for at efterleve de ønsker. Jeg fik i gave en T-shirt fra Masanga Runners.

Ud over at jeg de sidste 7 år har arbejdet med Masanga, er Masanga Runners initiativet noget jeg virkelig støtter op om!  Det er nemlig ikke noget jeg selv har startet, og jeg vil utrolig gerne støtte nogle af de andre unge kreative og innovative kræfter i organisationen til at komme ud over stepperne.

En kort forklaring af Masanga Runners, Et initiativ som støtter Masanga hospitalet i Sierra Leone. Masanga er en forening som driver et hospital som på frivillig arbejdskraft laver 25.000 behandlinger om året. Hospitalet har 170 lokalt ansatte og organisationen er startet i Danmark, af min far, Peter Bo Jørgensen. Jeg har de seneste 7 år hjulpet med alle mulige aspekter af projektet. Mest af alt rekrutering af frivillige, forberedelse til udstationering i junglen, digital struktur i organisationen, branding etc. etc.

Masanga Runners går ud på at:
– Alle kan være medlem. Det er gratis. Det handler om at løbe, og om at have private sponsorer af sit løb. Jeg har f.eks. fundet nogle private sponsorer som hver donerer et lille beløb pr. km. jeg løber. Jo flere kilometer jeg tilbagelægger i min træning, jo flere penge går der til Hospitalet i Sierra Leone og kampen mod Ebola. Hvert kvartal sendes der en opkrævning til de forskellige sponsorer. Det seneste kvartal i 2014, løb jeg 485,5 kroner ind til Masanga.

Gaven jeg modtog var altså den officielle T-shirt til medlemmer. En gave som både giver mig frisk luft, støtter frivilligt arbejde, øger min motivation til motion OG gør en positiv forskel 🙂

Yderligere havde jeg ikke det nyeste design af løbetrøjen så det kunne ikke passe bedre 🙂

Hvis man vil være Masanga Runner kan man tilmelde sig her.
Hvis man vil støtte mit løb, kan man kontakte mig @ambusanga

Bedste hilsner! Og tak for en skøn leg!
/Søren”

ambusanga 2 ambusanga 3 ambusanga 4

Standard

Leave a Reply