<3 til @adlaramse fra @kmdk

Skærmbillede 2014-12-04 kl. 14.12.35

»Min dørtelefon ringer højt og insisterende. Jeg undrer mig, hvem kommer på besøg nu? – jeg sidder dybt koncentreret og meget fordybet i min filmskole ansøgning. Så lidt irriteret rejser mig fra computeren og svarer dørtelefonen. ”Det er pakkeposten”
Med det samme ændrer min dag sig. Jeg hopper på stedet, selvom jeg på daværende tidspunkt ikke har fået bekræftet, at det er en pakke fra min #mindreendtre ven. Men mine anelser er korrekte, og jeg smiler stort. Jeg har lyst til at flå pakken op, men sætter den fra mig på stuebordet og siger højt ”Du må lige stå og vente, for jeg skal altså skrive videre…”

Sætter mig hen til computeren igen og begynder at skrive, men pakken rumsterer. Den kalder på mig. Den siger, jeg skal åbne den.
Efter to timer underkaster jeg mig dens kald.

Sætter mig tilrette på sofaen….

Karen står der på pakken – skynder mig at tweetgoogler hende… Vi følger ikke hinanden, og jeg smiler ved tanken om at hun har holdt øje med mine tweets et stykke tid. Kan ikke lade være med at tænke, at hun må tænke at jeg er ret sær.
Det første tweet, der toner frem, er Karen, der har skrevet, at hun har overladt hendes pakke til postdanmark… og den pakke sidder jeg nu med i sofaen – hvor vildt er det ikke lige.

Skærmbillede 2014-12-04 kl. 14.13.15

Jeg åbner pakken, og det allerførste jeg ser er orange indpakninspapir – åh Karen, du kender mig så godt. Jeg elsker jo orange mere end jeg elsker mad andre har lavet – hvilket er ret meget.
Der er flere pakker. Det er næsten ikke til at holde ud.
Der er det fineste kort med (se foto) – og jeg bliver helt rørt ved den første gave. Jeg har nemlig gravet ned under for at finde den pakke hun henviser til i brevet. En bog som skal hjælpe mig til at komme ind på Filmskolen.
Det er ”Quinlan’s – illustrated Directory of Film Karakter Actors” – jeg revner lidt af glæde! Det er helt perfekt og jeg glæder mig allerede til at læse i den.

Skærmbillede 2014-12-04 kl. 14.11.56

2014-12-04 13.31.19

Men der var flere pakker…

Små fine redskaber til at holde styr på filmproduktionerne, selvfølgelig i orange.
En lille orange bog, som kan afløse min #littleblackbook, dog synes jeg at den lille orange bog har ret mange sider, og jeg er i tvivl om, jeg kan nå at have sex med så mange inden jeg dør… #challengeaccepted
Isterningbakke og sugerør så jeg kan blive klar til næste piratbar (Det er som om du har kendt mig altid)
Og så er der en #fuldtidshårnusser – desværre fulgte der ikke en med til at betjene den 😉

2014-12-04 13.30.53

Jeg er så glad og taknemmelig for gaverne og for den energi og de tanker Karen har i gaverne og mig.
Glæder mig til at følge dig Karen (@kmdk) og lære dig at kende – jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre mindreendtre ven <3«

Standard

Leave a Reply