Om Mindre End Tre

Decemberkalenderen på Mindre End Tre

Hver dag i december finder du et nyt portræt af en dansk tweep eller en tweep bosiddende i Danmark. De er valgt, fordi vi synes, de er nogle interessante personligheder, som vi gerne vil lære endnu bedre at kende.

Vi har ledt i forskellige brancher, professioner og aldersgrupper – ikke kun de største følgerskarer. Nogle af de portrætterede kender du sikkert godt. Andre vil være nye bekendtskaber. Men fælles for dem alle er den gode historie. For vi sagde til dem: “I skal kun sige ja til at være med, hvis I vil give noget af jer selv”.

Alle har fået stillet de samme 15 spørgsmål samt et enkelt personligt. Herfra har vi udvalgt de mest interessante besvarelser.

En kæmpe stor tak til alle deltagerne for at lege med – og for deres eftertænksomme, sjove, rørende og til tider helt ondt-i-maven-ærlige svar.

Rigtig god fornøjelse.

Laura JulJonas Juhler Hansen

Mindre End Tre er skabt af Laura Jul og Jonas Juhler Hansen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på hej@mindreendtre.dk. Du kan også følge projektet på Twitter og Facebook, og få en update om dagens portræt.

4 thoughts on “Om Mindre End Tre

  1. Gitte Messerschmidt says:

    Lader til at december bliver lige et nudge sjovere. Glæder mig til at møde jeres deltagere. Skønt med en anderledes pakkekalender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *