Julelegen 2014

I år handler Mindre End Tre om glæden ved at give!

Du kender sikkert nisselege fra arbejdspladsen og Reddits Secret Santa. Vi har ladet os inspirere, fordi vi synes, det kunne være sjovt at lave noget tilsvarende her i det danske Twitter community.

Årets Mindre End Tre er en juleleg
Vi skaber en juleleg, hvor du er den hemmelige giver, der skal sende en pakke til en person fra Twitter, som du får tildelt af os. Den glade modtager kan altså meget vel være en tweep, du allerede følger i dag.

Hvorfor gør vi det – og hvorfor skal du?
Mindre End Tre blev sidste år bygget ud fra ånden om at lære hinanden bedre at kende. Den ånd fortsætter vi selvfølgelig med. For vi vil gerne dyrke fællesskabet på Twitter. Og hinanden. Vi vil gerne skabe noget, hvor alle kan være med – og gøre noget godt for hinanden. Derfor handler det i år om at give noget godt videre til en fra fællesskabet, som man samtidig lærer bedre at kende.

timeline3
Sådan foregår det

  • Tilmeld dig julelegen
  • Tweet svar på de 3 kom-i-gang-spørgsmål, så du giver noget info om dig selv til din egen kommende hemmelige giver
  • Modtag en mail med navnet på din glade modtager, dvs. den du skal være hemmelig giver til
  • Research på den person, du skal sende en pakke til. Begynd at følge personen. Lær personen at kende. Find personens svar på de 3 kom-i-gang-spørgsmål ved at søge på personens twitterhandle og #mindreendtre
  • Tænk dig godt om. Find på en god pakke, du kan give, der vil gøre din modtager mægtig glad! Få inspiration under Hvad skal jeg give?
  • Afsend din pakke senest den 14. dec. Husk, at hvis du køber noget fra en webshop, kan der være lang leveringstid i december
  • Når du modtager din egen pakke fra din hemmelige giver, så send os en mail med billeder og tekst om din oplevelse – vi deler nogle af disse historier her på siden! Husk også at tweete om din modtagelse, så din hemmelige giver opdager, at du har fået pakken. Læs flere detaljer under Hvad gør jeg, når jeg modtager min pakke?
  • Hvis pakken ikke i sig selv afslører, hvem den er fra, er det god stil at give sig til kende, efter modtageren har fortalt på Twitter, at pakken er ankommet og åbnet. Men først efter!

Tilmeld dig årets juleleg
Selvfølgelig skal du være med! Send en mail med TILMELDING i emnefeltet til hej@mindreendtre.dk med:
– Dit Twitterhandle, fx @JonasJuhler eller @MindreEndTre
– Din e-mailadresse
– Din postadresse, hvor du kan modtage pakkepost i dagtimerne

Herefter er det vigtigt, at du tweeter svar på de 3 følgende kom-i-gang-spørgsmål og benytter #mindreendtre i dine tweets, så din kommende gavegiver kan finde dine tweets og ved noget om dig fra start:

De 3 kom-i-gang-spørgsmål
1/ Tweet hvad du ønsker dig i julegave
– fx ”Jeg ønsker mig et halstørklæde, en bog om fugle, og fred i verden #mindreendtre”
2/ Tweet 3 ting, du holder af
– fx ”Jeg holder af min kat, at spille tennis, og strande i Thailand #mindreendtre”
3/ Tweet noget, som du ikke før har fortalt om dig selv på Twitter
– fx ”Jeg er allergisk over for gluten og har ikke haft kontakt til min far i +10 år #mindreendtre”

Hvis du ikke vil have disse 3 kom-i-gang-tweets ud til alle dine følgere, kan du tweete dem til @mindreendtre, dvs. ”@mindreendtre Jeg ønsker mig et halstørklæde, en bog om fugle, og fred i verden #mindreendtre”

Husk at du kan følge med i julelegen på Twitter og Facebook.
Vi opdaterer løbende listen med tilmeldte
Har du spørgsmål, så tjek vores FAQ, der er fuld af gode oplysninger!

Vi håber, du vil lege med!

 

Klik her, hvis du vil læse sidste års personlige Mindre End Tre interviews.

Leave a Reply